Nyöppnade Kingpin Bowling i Oskarshamn utökar med flera aktiviteter

Nyöppnade Kingpin Bowling i Oskarshamn utökar med flera aktiviteter

2021-01-29 0 av Annicka Gunnarsson
MELLANLÄNET

I förra veckan var det officiell öppning av Kingping Bowling i Big Bangs gamla lokaler på Sörviksvägen i Oskarshamn. Till helgen utökar verksamheten med flera aktiviteter.

Efter en smygstart öppnade Kingping Bowling sin verksamhet i Big Bangs gamla lokaler på Sörviksvägen i förra veckan. Verksamheten håller öppet onsdag till söndag varje vecka och erbjuder aktiviteter för hela familjen.

I lokalerna finns åtta moderna bowlingbanor, biljard och nu även shuffleboard – ett spel som passar alla åldrar. På Kingpin Bowling kan du spela Table Shuffleboard där du spelar på ett bord och använder handen för att stöta iväg puckarna.

Följer coronarestriktioner

I lokalerna finns även restaurang med bland annat hamburgare och lite annat smått och gott på menyn. Det finns även barnmeny och möjlighet att boka barnkalas för mindre barn och födelsedagsfest för större barn.

Kingpin Bowling följer alla coronarestriktioner och erbjuder handsprit på flera ställen i de stora lokalerna där det finns gott om avstånd mellan olika sällskap.

Behöver man förboka?

– ”För att veta att man har plats så blir de bäst om man bokar men de är inget krav” hälsar Andreas Andersson på Kingpin Bowling.

FOTO: FREEPIK